Henvisning

 

VÆGTTAB FOR BØRN OG UNGE
Børn og unge mellem 2-16 år med svær overvægt som enten bor eller går i daginstitution/skole i Københavns Kommune kan blive henvist til behandling. I centret definerer vi svær overvægt ud fra to forskellige BMI-kurver (WHO's BMI-for-alder-kurver og Nysoms BMI-kurver) afhængig af barnet/den unges alder.
Åben det link til højre, der svarer til barnet/den unges alder for at se, om barnet/den unge har svær overvægt. 

​Familier kan henvise deres barn ved at udfylde denne henvisning og sende den sikkert med NemID via linket: Sikker post til Center for Børn og Unges Sundhed. Husk at have dit NemID klar!

Læger, speciallæger, sundhedsplejersker eller andre fagpersoner kan henvise et barn/en ung til behandling på følgende måde:​​
        - Læger/speciallæger kan henvise via EDI fact. Lokationsnummeret er: 
          5 790 001 385 736. 
        - Sundhedsplejersker og andre fagpersoner kan udfylde denne henvisning
          og sende den pr. mail til cbus@suf.kk.dk

Hvis du er tvivl, om et barn/ung kan blive henvist til Vægttab for Børn og Unge, eller er usikker på, hvordan du gør, så kontakt os endelig på telefon 8220 5240 eller mail cbus@suf.kk.dk. Du er også velkommen til at kigge forbi centret for at høre mere.

 

SUNDHEDSTJEK
Alle unge mellem 16-24 år, som enten bor eller går i skole i Københavns Kommune, kan få et Sundhedstjek. Det kræver ingen henvisning.

Book tid til et Sundhedstjek på telefon 3069 6940 eller send en mail til sundhedstjek@suf.kk.dk.

 

SUNDHEDSVEJLEDNINGEN
Alle elever på Hotel- og Restaurantskolen kan få en samtale i Sundhedsvejledningen. Det kræver ingen henvisning.

Book tid til en samtale på telefon 2943 2061.

BMI-beregner

For at blive henvist til Vægttab for Børn og Unge skal du kende barnet/den unges BMI. Du kan udregne et BMI ved at indtaste højde og vægt i nedenstående felter.

Hvis du bruger decimaltal, skal du huske at sætte punktum.

Indtast din vægt i kilo:

Indtast din højde i cm:

BMI:
 

 

BMI kurver

Når du kender barnet/den unges BMI åbner du det link, der svarer til barnet/den unges alder.

BMI kurver 2-4 år
Piger og drenge ml. 2-4 år skal have et BMI, der er lig med eller over tallet ud for deres alder i tabellen for, at de kan blive henvist til et behandlingsforløb.

BMI kurver 5-16 år
Piger og drenge ml. 5-16 år skal have et BMI, der ligger på eller over 99% (den farvede linje) i BMI-kurven for, at de kan blive henvist til et behandlingsforløb.